TFP fotografie

Samenwerkingen


Vanwege Covid-19 maatregelen doe ik momenteel geen shoots.
Regelmatig zoek ik een model die het leuk vindt om een fotoshoot te doen middels TFP (Time for Portfolio). Dat kan zijn voor uitbreiding portfolio, uitproberen nieuwe apparatuur of om mee te werken tijdens een workshop.

Je kunt jezelf hieronder inschrijven. Je komt dan in mijn bestand te staan en op het moment dat ik een model nodig, neem ik contact met je op. Daarnaast doe ik geregeld oproepen via mijn Facebook account. Daar kan je natuurlijk ook op reageren.

Vooraf spreken we af wat we gaan doen en hoe. Ik werk meestal op basis van een moodboard. Een 'standaard' TFP fotoshoot bij mij duurt ong 60-90 min en vindt plaats in mijn studio of buiten in de regio Ede.

Een fotoshoot op TFP-basis kost je alleen (reis)tijd. De vergoeding is afhankelijk van het soort shoot , variƫrend van 2 foto's tot maximaal 10 foto's (digitaal) . Die ontvang je binnen 3 weken na de TFP-shoot.

Shoots die niet bij mijn oproep staan doe ik alleen als dit een aanvulling op mijn portfolio is. Anders is dat tegen betaling en niet op TFP basis.

TFP model

Met onderstaand formulier kun je je interesse aangeven om samen te werken.


    vrouwman


    mode/fashionbeautyfine-artbedekt naakttoplessnaakt

    TFP shoots

    voor uitbreiding portfolio